Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До суспільно корисних робіт планується залучити ще більше безробітних – Слов’янський центр зайнятості [24 січня 2023  11:40]

В листопаді минулого року Слов’янським міським центром зайнятості спільно з керівництвом Слов’янської та Андріївської територіальних громад було організовано суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану. В грудні до них приєдналася Черкаська територіальна громада.

Протягом двох місяців 2022 року в громадських роботах були задіяні 96 безробітних, які перебували на обліку в центрі зайнятості. Їх фінансував Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Фахівці центру зайнятості зазначають, що вказані роботи стали не тільки суттєвим внеском у відбудову територіальних громад та допомогою у відновленні зруйнованої інфраструктури, але й одним із варіантів вирішення питання безробіття та психологічної підтримки цієї категорії осіб.

В цьому році до суспільно корисних робіт планується залучити ще більше безробітних та підприємств. Окрім Слов’янської, Андріївської та Черкаської, їх планується розпочати у Святогірській та Миколаївській територіальних громадах.


476Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua