Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Що потрібно Слов’янську в мирний час: жителі громади зможуть долучитися до обговорень [22 березня 2023  08:59]

Зробити це планується за допомогою електронної платформи, повідомив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

«Весна - час, коли завжди розпочиналися роботи з благоустрою міста, дорожні роботи. Робилося багато. І зараз багато робиться. На жаль, деякі речі залишаються недоступними, бо йде війна, - зазначив він. - Але помріяти про них нам ніхто не заважає. Тим більше, що ми маємо чудову платформу для електронного голосування. Тут можна обговорити проєкти, які будуть реалізовані у мирний час».

За словами очільника Слов’янської громади, першочерговим завданням стане відновлення житлового фонду та інфраструктури. Але важливими залишаються і питання благоустрою.

«Тому вже найближчим часом викладатимемо для обговорення на електронну платформу різні проєкти. Це дасть змогу військовій адміністрації почути думку мешканців», - підкреслив Вадим Лях.

Взяти участь у голосуванні матимуть можливість всі жителі громади: і ті, хто перебуває на її території, і ті, хто знаходяться в інших містах чи країнах.

Стежте за анонсами!


396Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua