Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Споживай енергію розумно! [10 грудня 2014  09:43]

На виконання доручення Прем’єр-міністра України А.Яценюка відбулася селекторна нарада з питань забезпечення зниження обсягів споживання електричної енергії в період доби з 8 до 11 та з 17 до 21 години. Питання необхідності зниження споживання електроенергії набуло вагомого значення у зв’язку із нестачею вугілля для виробництва електроенергії тепловими електростанціями внаслідок руйнування терористами на Сході країни шахт, залізничної колії та мостів.

В ранкові та вечірні години споживачі вмикають одночасно найбільш енергоємні електроприлади: електрочайники, кондиціонери, бойлери, теплу підлогу, праски та пральні машини, тому слід відповідально та розумно підходити до споживання електроенергії.

Враховуючи велику кількість побутової техніки в кожній оселі, важливо уникати одночасного використання енергоємних електроприладів. Оптимальний варіант - використовувати такі прилади в нічний час, коли електроспоживання є мінімальним.

Звертаємося до всіх споживачів з переконливим проханням економно та раціонально використовувати електричну енергію та не користуватися одночасно декількома потужними електроприладами.


1334Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua