Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Нові послуги в Дії – роз’яснення Мінцифри [09 вересня 2022  10:54]

Електронне пенсійне, посвідка на проживання, документи англійською та шеринг авто в застосунку Дія. Міністерство цифрової трансформації відповідає на питання, які виникли із впровадженням нових електронних послуг.

Оновили застосунок, а документи не перекладено 

Щоб перекласти документ іноземною мовою, потрібно натиснути на три крапки у правому нижньому куті документа та обрати Перекласти англійською. Все. Документ та повна інформація про нього перекладено.

Чому не всі дані в детальній інформації перекладено англійською 

Всю інформацію в Дію ми підтягуємо з реєстрів. Якщо в реєстрах міститься інформація англійською — документ покаже англомовний переклад, якщо ні — інформація відображатиметься українською. Наприклад, місце реєстрації наразі не вдасться перекласти, оскільки дані іноземною мовою відсутні в реєстрі.

Чому в пенсійному посвідченні немає фото 

У документах, які було видано до 2014 року, в реєстрі може бути відсутнє фото і саме тому воно не відображається в Дії. Тож радимо оновити пенсійне посвідчення. Для цього зверніться до будь-якого територіального органу Пенсійного фонду України. Також це можна зробити онлайн через Портал ПФУ та забрати документ у зручному відділенні Пенсійного фонду.

Чи відобразиться в застосунку посвідчення особи з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю 

Якщо українець є пенсіонером, отримує пенсію та має посвідчення, видане Пенсійним фондом України після 2014 року, — цифрове пенсійне підтягнеться в Дію. Якщо документ видано відділом соцзахисту — посвідчення не підтягнеться.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua