Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов’янську триває капремонт дахів багатоповерхівок, які постраждали від ворожих обстрілів [01 листопада 2022  14:02]

У даний час роботи ведуться на вул. Лозановича, 6; Ярослава Мудрого, 5, 9, 10; Світлодарській, 3 та Торській, 24. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Вадим Лях.

Капітальні ремонти виконують працівники КП «Благоустрій», КП «Словміськводоканал» та підрядних організацій. «До невеликих ремонтних робіт, коли треба перекрити декілька листів на даху, забити вікна, пропонуємо підключитися керуючим компаніям. Ми надамо їм усі необхідні матеріали», - обіцяє очільник громади.

Оскільки Слов’янськ потребував великої кількості будівельних матеріалів, міська адміністрація звернулася за допомогою до керівництва області. «І нам перерозподілили їх з Мирноградської громади. Адже, на щастя, це місто майже не постраждало і змогло поділитися з тими, кому необхідніше. Дякуємо мирноградцям за шифер, брус, деревину, профлисти, OSB, плівку тощо», - зазначив Вадим Лях.

За словами начальника МВА, більшість керуючих компаній відгукнулися на заклик та взялися до роботи. «Гарно працює «Ліра ЛТД», «Арагорн», - розповів він. - За допомогою комунальних підприємств невеликі ремонти йдуть у багатоповерхівках, які обслуговує «Жек 4», «Цидило та К». Впевнений, що разом ми подолаємо і цей виклик, поставлений війною».


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua