Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вадим Лях привітав слов’янських залізничників [03 листопада 2022  12:53]

З місцевими працівниками «Укрзалізниці» начальник Слов’янської МВА зустрівся напередодні їх професійного свята - Дня залізничника, який щорічно відзначається 4 листопада. Він подякував колективу за самовіддану роботу та вручив солодкі подарунки.

«Важко переоцінити внесок співробітників «Укрзалізниці» в організацію евакуації населення Донецької області загалом та Слов’янської громади зокрема, - зазначив Вадим Лях. - Вони були з нами важкої весни та спекотного літа. Ми з надією звертаємось до них зараз, восени, коли залізничники повертають життя до наших міст».

На сьогоднішній день залізничне сполучення у Слов’янську вже частково відновлене. Швидкісним поїздом «Інтерсіті» можна дістатися до Києва. Ходять електрички до Краматорська та Лозової. З 6 листопада розпочне курсувати поїзд Краматорськ-Одеса.

«Але це лише видима частина роботи залізничників. За кадром залишається ремонт вагонів та колій, забезпечення безпеки та відновлення ліній, - підкреслив очільник громади. - Дякую вам, працівники «Укрзалізниці», за все, що робите для нас, пасажирів, та для Перемоги!»


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua