Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

В Донецькій області почалися екстрені відключення світла [03 листопада 2022  17:17]

Починаючи з листопада, за розпорядженням НЕК Укренерго в Донецькій області вночі введені екстрені відключення світла. Під час екстрених відключень графік стабілізаційних відключень не працює.

«Екстрені відключення не відбуваються за чітким графіком. Коли енергокомпанія отримує від НЕК Укренерго команду на таке відключення, то має протягом 15 хвилин виконати її у тих вузлах, де того найбільше потребує енергосистема», - повідомляють у ДТЕК.

Громадян просять з розумінням ставитись до ситуації та споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів.

Окрім того, споживачі можуть залишатись без світла внаслідок аварій на розподільчих мережах. 

«Якщо у вас після скасування стабілізаційного відключення не з’явилось світло – просимо повідомляти нам про це через канали комунікації Viber або Telegram боти, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі», через наші сторінки в соцмережі Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло», - йдеться у повідомленні.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua