Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янці здобули низку нагород на Кубку Сербії з триатлону [12 серпня 2022  10:54]

Слов’янські спортсмени представляли Донецьку область на змаганнях, які проходили минулої неділі на Власінському озері в Республіці Сербія. Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту ДонОДА.

На олімпійській дистанції, яка передбачала подолання 1,5 км вплав, 40 км на велосипеді та 10 км бігом, переможцями змагань серед жінок і чоловіків стали Маргарита Крилова та Іван Шевченко. Другі сходинки посіли Варвара Мухіна та Мирон Бойко.

У спринті (750 м вплав, 20 км на велосипеді, 5 км бігом) кращими були Вероніка Горобець і Максим Стародубцев – серед жінок та чоловіків відповідно. Усі шість вищезазначених триатлетів – представники Школи вищої спортивної майстерності Донеччини.

Вихованці Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки змагалися в молодших вікових категоріях. Всеволод Оленічев виявився другим серед юніорів. Першу та другу сходинки у віковій групі юнаки посіли Олександр Потрубач і Данило Драгулян відповідно. А Захар Цівковський здобув перемогу серед кадетів – уже восьму в серії стартів цього сезону.

Наставниками триатлетів Донеччини є заслужений тренер України Георгій Драгулян і тренер-викладач Ольга Драгулян (Слов’янськ).


492Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua