Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях привітав жительку Слов’янська зі 100-річним ювілеєм [28 жовтня 2022  13:37]

Свій сотий День народження Олександра Володимирівна Бойко святкує сьогодні, 28 жовтня. Начальник міської військової адміністрації завітав до іменинниці та вручив їй подарунки. Також, як і всі ювіляри, що досягли такого віку, вона отримала від міської громади 5 тис. гривень.

Олександра Бойко народилася в Курській області. 20-річною дівчиною налагоджувала тилове забезпечення та відновлювала Сталінград після знаменитої битви. Має нагороду від верховного головнокомандувача.

До Слов’янська, на батьківщину чоловіка Василя Бойка, жінка приїхала після Другої світової. Працювала на швейній фабриці. Разом із чоловіком збудували будинок, виховали трьох дітей. Нині вона живе у ньому разом із родиною доньки Ірини.

«Сотий День народження мами, бабусі, прабабусі сім’я хотіла відсвяткувати пишно, за великим спільним столом. Тим більше, що Олександра Володимирівна, хоча погано чує і майже не бачить, дуже енергійна та сповнена сил. Але нова велика війна поки що відтермінувала ці плани, - розповів Вадим Лях. - Пообіцяв після нашої Перемоги обов'язково приїхати до Олександри Бойко на 101 ювілей!»


347Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua