Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях відвідав виставку «#НаГрані» [08 лютого 2024  19:28]

Начальник Слов’янської міської військової адміністрації став гостем заходу, який відбувся у Центрі громадянського суспільства «Друкарня» сьогодні, 8 лютого. Це останній день роботи експозиції, яка тривала рівно два місяці.

З нагоди закриття виставки її учасники зібрались знову, щоб поспілкуватись, поділитись думками та досвідом. Найближчими днями їх роботи поїдуть до Хмельницького, де будуть представлені в обласному художньому музеї – там відкриття експозиції приурочать до другої річниці повномасштабного вторгнення.

«Кожний з митців побачив трагедію війни по-своєму. Але за всіма роботами із зруйнованими домами, садочками, школами, проглядають зламані долі людей, - зазначив очільник Слов’янської громади. - Знаю, що ми обовʼязково відновимо будівлі. Але не зможемо повернути втрачені людські життя. Сподіваюся, що той страшний рахунок, що розпочався у Словʼянську 24 лютого 2022 року, більше не буде поповнюватися. Він і так занадто великий - 49 загиблих цивільних мешканців нашої громади.

Дякую усім, хто приймав участь в організації виставки та наповнені її експозиції. Дуже важливо, що Україна побачить війну очима словʼянських митців».


321Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua