Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янські рятувальники нагадують, як користуватись генераторами безпечно [13 лютого 2024  15:03]

Щоб запобігти нещасним випадкам, слід дотримуватись наступних правил:

  • техніка безпеки при роботі з генератором вимагає працювати у сухому, бажано бавовняному одязі. Руки при цьому необхідно захищати гумовими рукавичками
  • не допускайте тривалого контакту палива та інших рідин електрогенератору зі шкірою. При потраплянні рідин на шкіру промийте місце потрапляння водою, при потраплянні бензину або масла на одяг — ретельно виперіть його
  • усі роботи обов'язково проводяться у добре провітрюваному приміщенні зі справною вентиляцією або на відкритому повітрі. Електрогенератор під час роботи виділяє токсичний чадний газ!
  • деталі двигуна сильно нагріваються. Не торкайтеся працюючого електрогенератора - це може викликати сильний опік! Крім того, нагрів небезпечний для горючих матеріалів, рідин і газів — тому бензогенератор повинен бути розміщений на значній відстані від них. Не зберігайте запас бензину поруч із генератором!
  • забороняється об’єднувати генератори у ланцюг та підключати їх до електричної розетки!
  • якщо бензогенератор зберігається непрацюючим довше трьох місяців, необхідно вжити заходів для безпечної консервації. Бензин з баку повинен бути повністю злитий, бак осушений. Масло рекомендується повністю замінити, впускні і випускні клапани закрити. Генератор повинен зберігатися в сухому, провітрюваному чистому місці.

Дотримання техніки безпеки, правил зберігання та обслуговування збереже не тільки двигун, але й здоров'я власників портативної електростанції!


278Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua