Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Адміністративні послуги від ДПС можна отримати оперативно та якісно в ЦОП Слов’янської ДПІ [22 квітня 2024  14:39]

В Центрі обслуговування платників Слов’янської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області надається широкий спектр адміністративних, консультативних та інформаційних послуг платникам податків, які у зручний для них час мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію та якісні адміністративні послуги.

Найбільшим попитом у платників користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України (у вигляді книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. З початку року нею скористалися 1788 громадянина.

Не менш запитуваними залишаються послуги: надання витягу з реєстру платників єдиного податку, реєстрація платника єдиного податку та внесення змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку. Упродовж 3 місяців поточного року за отриманням зазначених послуг звернулося 538, 327 та 350 платників податків відповідно.

Для отримання адміністративних послуг платники податків можуть звернутися безпосередньо до ЦОП Слов’янської ДПІ, а також скористатися електронними сервісами ДПС, зокрема «Електронним кабінетом платника податків». Робота в Електронному кабінеті здійснюється в мережі Інтернет та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення.

Електронним кабінетом можна скористатись як з персональних комп’ютерів, так і зі смарт пристроїв. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua або через вебпортал ДПС http://tax.gov.ua  

Також нагадуємо, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2023 року. За отриманням консультацій та практичної допомоги з питань роботи електронних сервісів від ДПС платники податків можуть звернутися до фахівців ЦОП Слов’янської ДПІ за адресою: м. Слов’янськ, площа Соборна, 3, а також за телефоном: 095-501-33-54.

Крім того, платники податків мають можливість звернутись до Контакт-центру ДПС (0800501007) щоб здійснити попередній запис до ЦОП, та визначити зручні дату і час візиту.


153Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua