Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вебінар для всіх бажаючих: Децентралізація. Перші підсумки та завдання на найближчу перспективу [22 липня 2015  16:36]

Асоціація міст України (АМУ), Рада з міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), в рамках проекту ДІАЛОГ спільно з програмою Бібліоміст, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), в партнерстві з Центральною міською бібліотекою м.Слов’янська запрошують всіх зацікавлених осіб та організації взяти участь у веб-конференції (вебінарі) на тему: «Децентралізація. Перші підсумки та завдання на найближчу перспективу», яка відбудеться 23 липня 2015 року з 17.00 до 19.00 години в Інтернет-центрі Центральної міської бібліотеки м.Слов’янська (пл.Революції, 2а). 

Центральна студія: Американський Дім у Києві (вул. Пимоненка,6), де відбудеться обговорення питань децентралізації

Ключові спікери: заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В'ячеслав Негода, директор Місії Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Джед Бартон, та виконавчий директор Асоціації міст України Мирослав Пітцик

Питання до обговорення:

    • Що таке децентралізація?
    • Чи потрібна Україні така реформа?
    • Чим саме відрізняється запропонована децентралізація від федералізації?
    • Хто контролюватиме органи місцевого самоврядування?
    • Як реформа впливатиме на місцеві громади та забезпечення їх ресурсами?

Мета: Комунікація з широкою аудиторією громадян щодо суті та перспектив децентралізаційної реформи, роз’яснення конкретних аспектів реформи, безпосереднє спілкування представників влади з громадянами. 

Понад 100 громад з усієї України візьмуть участь у події, долучившись до онлайн-трансляції з місцевих бібліотек. Питання прийматимуться і від онлайн-аудиторії. 

Нагадуємо, що вебінар, безумовно, стане в нагоді, представникам місцевої влади, активістам громадянського суспільства, адже під час проведення вебінару, після презентації від команди АМУ, відбудеться обговорення, і це чудова можливість поставити питання стосовно особливостей реформи децентралізації та її впливу на життя місцевих громад.


1472Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua