Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Церква Адвентистів Сьомого Дня в Слов’янську продовжує благодійну діяльність [28 липня 2015  10:39]

26 липня в приміщенні Школи Мистецтв м.Слов’янська у рамках благодійного проекту місцевої релігійної громади Церкви Адвентистів Сьомого Дня з надання допомоги мешканцям м.Слов’янська, чиє житло зазнало руйнувань під час окупації міста незаконними збройними формуваннями навесні-влітку 2014 року, відбувся захід «За чашкою чаю», метою якого було організувати довірче спілкування з мешканцями постраждалих під час бойових дій районів Цілинний, Семенівка та інших, яким, зокрема, була надана допомога від міжнародної Адвентистської агенції допомоги та розвитку «ADRA». 

Як розповів організатор заходу, пастор громади Євген Федякін, тема програми цього разу є «Прийоми у подарунок щастя». Під час заходу, люди з постраждалих районів міста могли не тільки поспілкуватися за чашкою чаю, але і насолодитися гарною музикою та піснями у виконанні творчих колективів громади. 

Пастор Євген Федякін наголосив, що адвентистською громадою Слов’янська спільно з міжнародною Адвентистською агенцією допомоги та розвитку «ADRA» було відновлено більше 150 пошкоджених під час війни будинків приватного сектору мікрорайонів Семенівка, Цілинний в Слов'янську та Селезнівка в Слов’янському районі. 

Нагадаємо, «ADRA» - це міжнародна Адвентистська Агенція Допомоги та Розвитку, працює в Україні з 1993 року, допомагаючи дітям і малозабезпеченим сім'ям різними способами. Так як Україна більш розвинена, ніж багато інших країн світу, тут була можливість надавати соціальне служіння і негрошову допомогу для тієї частини населення, яка опинилася в скрутному становищі. АДРА України працювала одночасно над кількома проектами, включаючи проект Toms shoes, а також роздачу одягу і різдвяних подарунків для дітей. 

У зв'язку з демонстраціями на Майдані, АДРА відгукнулася на потреби людей, допомагаючи їжею і медикаментами. З початком військових дій на сході у організації з'явилися нові завдання. На даний момент в країні - тисячі людей залишилися без будинків, їжі, води, і будь-якого доходу. Школи були закриті, люди втратили доступ до комунальних мереж, але найгірше - це смерть від жорстокості або голоду. Завдяки донорським організаціям, які спонсорують проекти в Україні, у АДРА значно збільшилися можливості допомагати більшій кількості людей.

Відділ з питань внутрішньої політики 
Слов’янської міської ради


1073Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua