Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Олег Зонтов привітав призерів першого чемпіонату світу з хортингу [09 жовтня 2015  13:09]

8 жовтня у стінах Слов’янської міської ради відбулося урочисте привітання чемпіонів та призерів першого чемпіонату світу з хортингу. Чемпіонат проходив 24-27 вересня у м. Кендзежин-Козле республіки Польща, на якому слов'янські спортсмени, вихованці спортивного клубу «Тріада» (керівник Безуглий Андрій Анатолійович), вибороли 6 медалей (3 золоті, 1 срібну та 2 бронзові), це: Тищенко Денис, Шульга Владислав, Троянов Богдан, Богович Сергій, Алексейцев Володимир. 

Почесні грамоти Слов’янської міської ради спортсменам вручили в.о. міського голови, секретар міської ради Олег Зонтов та начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко. 

Олег Зонтов привітав юнаків з такою вагомою перемогою, зазначив, що наші спортсмени гідно представили місто Слов’янськ та Україну на міжнародній спортивній арені та побажав спортсменам подальших успіхів, спортивних досягнень, перемог, міцного здоров’я та натхнення. 

На урочисте привітання спортсменів завітав і видатний спортсмен сучасності - герой України, багаторазовий чемпіон параолімпійських ігор з плавання та почесний громадянин м. Слов’янськ Віктор Смірнов. 

Віктор, як спортсмен, сам неодноразово підіймався на найвищі сходинки п’єдесталу пошани Всеукраїнських та міжнародних змагань і розуміє ціну подібних перемог. Він поздоровив юних чемпіонів світу, побажав не зупинятися на досягнутому, в подальшому наполегливо тренуватися і підкорювати нові спортивні вершини. 

Керівник спортивного клубу «Тріада» Андрій Безуглий, та його вихованці, в свою чергу, поділилися враженнями від поїздки до Польщі та власне самих змагань, а також закликали всіх і кожного, передусім дітей і молодь, не лінитися вибирати собі заняття до душі – будь то спорт, танці, співи чи мистецтво, ставити перед собою найсміливіші та найамбіціозніші цілі та упевнено йти до перемоги, перш за все – до перемоги над собою.


953Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua