Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
29 квітня – Всеукраїнський день футболу [29 квітня 2016  13:22]

Традиційно щороку відзначається Всеукраїнський день футболу. 29 квітня 1992 року національна збірна країни в Ужгороді провела перший в історії офіційний матч, занесений до реєстру ФІФА. Хоча товариська зустріч з угорцями закінчилася поразкою – 1:3, той день став відміткою становлення українського футболу. 

У сучасному футбольному житті Донецької області та України Слов’янськ відомий завдяки досягненням аматорського футбольного клубу «Словхліб». 

ФК «Словхліб» у 2015 році в 11-й раз у своїй футбольній історії оформив «золотий дубль», вигравши чемпіонат області та завоювавши кубок Донецької області з футболу. 

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради щиро вітає президента, тренерський штаб та футболістів ФК «Словхліб», юних вихованців відділення футболу міської КДЮСШ, та всіх, хто грає у футбол, вболіває за футбол, пропагує футбол і живе футболом! Нехай ця надзвичайно захоплююча гра завжди буде для всіх нас надійним джерелом гарних новин та позитивних емоцій!


875Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua