Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Круглий стіл з питань реалізації проекту «Психосоціальна допомога особам, що постраждали внаслідок військового конфлікту в Україні» [23 травня 2016  11:16]

18 травня Слов’янськ відвідали Генеральний консул Німеччини Вольфганг Мьоссінгер, Президент Національного університету «Києво-Могилянська Академія» Андрій Мелешевич, керівник Благодійної організації «Мальтійська служба допомоги України» Павло Тітко. 

Вони взяли участь у заходах, які організував Центр психосоціальної реабілітації НаУКМА в м.Слов’янськ за підтримки Мальтійської міжнародної служби допомоги, Німецької гуманітарної допомоги та ЮНІСЕФ. 

В Донбаському державному педагогічному університеті відбувся круглий стіл з питань реалізації проекту «Психосоціальна допомога особам, що постраждали внаслідок військового конфлікту в Україні» в Слов’янську, Лимані і Миколаївці. В роботі круглого столу взяли участь практичні психологи, науковці, педагоги, лікарі і волонтери - фахівці, що об’єднали зусилля в організації ефективної психосоціальної допомоги. 

Учасників круглого столу привітали ректор Донбаського державного педагогічного університету професор Світлана Омельченко і заступник Слов’янського міського голови Юрій Підлісний. Також до роботи круглого столу долучився депутат Слов’янської міської ради Костянтин Водоп’янов, який, до речі, разом з депутатами Слов’янської міської Сергієм Пустовітом і Віктором Смирновим надали дієву підтримку в проведенні психологічного свята «Місто мрій». Саме будування дітьми міста Мрій на піску стало наступним заходом в програмі візиту високих гостей. 

Унікальна громадська акція соціально-психологічного та інформативного спрямування для дітей і дорослих започаткована психологами Слов’янська і вже третій рік поспіль проводиться на основі відомого методу піскової терапії з метою психологічної підтримки мешканців міста і вимушених переселенців.


1217Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua