Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях привітав першокурсників Донбаського державного педагогічного університету [31 серпня 2016  16:36]



31 серпня міський голова Вадим Лях відвідав урочистий захід посвячення у студенти, який відбувся в Донбаському державному педагогічному університеті. 

На заході були присутні заступник губернатора Донецької області Ігор Стокоз, заступник міського голови Юрій Підлісний, заступник командира батальйону з виховної роботи Національної Гвардії України підполковник Михайло Гринишин. 

Урочисте свято розпочалося з привітання ректора ДДПУ Світлани Омельченко. Вона повідомила, що у цьому році до університету вступили 1859 студентів. 

Міський голова Вадим Лях привітав студентів з новим навчальним роком та в урочистій промові згадав свої студентські роки. 

Також студентів привітали заступник губернатора Донецької області Ігор Стокоз та заступник командира батальйону з виховної роботи Національної Гвардії України підполковник Михайло Гринишин, який вручив грамоти від командира військової чатини 3035 Національної Гвардії України проректору ДДПУ Сергію Швидкому, доценту ДДПУ Валерію Романько, члену Національної спілки журналістів України Олександру Романько, студенту 1 курсу філологічного факультету Тарасу Нікітіну з нагоди святкування 25 річниці Дня Незалежності України, за патріотизм, самовідданість, вагому допомогу та підтримки Національної гвардії України. ДДПУ подарував військовим Національної Гвардії України книги. 

Після урочистих промов та привітань гостей та викладачів розважали талановиті студенти виконанням пісень та танцювальних номерів. 


1215Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua