Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 30 серпня по 2 вересня 2016 року [07 вересня 2016  16:05]

З метою підтримання санітарного стану, забезпечення чистоти і порядку на території Слов’янської міської ради, Інспекцією міської ради з благоустрою м.Слов’янська проводяться планові та позапланові перевірки виконання рішення Слов’янської міської ради від 27.02.2007р. №119-Х-5 «Про затвердження Правил благоустрою території Слов’янської міської ради» юридичними та фізичними особами-підприємцями, що здійснюють торгівельну діяльність на території міста, громадянами. 

Так за період з 30 серпня по 2 вересня 2016 року складено 17 приписів за несвоєчасне прибирання прилеглих територій, несвоєчасну ліквідацію дикоростучих та карантинних рослин, відсутність урн біля торгівельних точок. Порушення Правил благоустрою були зафіксовані фотокамерою. Також було виявлено 18 одиниць самовільно встановлених тимчасових споруд (павільйонів, кіосків, ларьків, тощо) торгівельного призначення по вулицях Торська, Світлодарська, Вільна, Шовковична, провулок Виноградний, про що було складено 18 приписів на їх демонтаж в установлені строки. 

Повідомляємо, що на порушників Правил благоустрою міста Слов’янська, буде складено адміністративні протоколи за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які тягнуть за собою накладання штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.). 


1585Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua