Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Велика різниця по-студентські [18 листопада 2016  15:39]



16 листопада в Центрі культури та навколишнього середовища пройшов вже традиційний фестиваль двійників та пародій "Велика різниця по-студентські" присвячений Міжнародному Дню студента. 

У цьому році в ньому взяли участь студенти ДВНЗ Донбаського державного педагогічного університету, Слов'янського хіміко-механічного технікуму, коледжу Національного авіаційного університету, коледжу транспортної інфраструктури та учні багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. Кривоноса. 

На початку фестивалю студентську молодь привітали заступник міського голови Юрій Підлісний та начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту Олександр Міщенко.
Під час урочистої частини заходу почесними грамотами Слов’янської міської ради, за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в м.Слов’янську відзначені викладачі навчальних закладів та кращі студенти, що в цьому році проявили себе у навчанні, творчому, культурному, спортивному житті навчального закладу та міста. 

Загалом, концерт був наповнений яскравими і видовищними пародіями на телешоу, фільми і навіть на класиків поезії. Виступи проходили під бурхливі оплески та сміх аудиторії. 

По завершенню, всі команди отримали подяки, а також призи від народного депутата Юрія Солода та відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 

Крім того, члени журі фестивалю відзначили найбільш неординарних та креативних учасників дотепними та жартівливими номінаціями і нагородили індивідуальними дипломами та призами.
Для продовження свята всіх учасників та глядачів фестивалю чекав клуб «Міраж», де для студентської молоді підготували не менш яскраву та насичену розважальну програму! 


1109Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua