Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях урочисто відкрив зал одруження [19 грудня 2016  10:08]



17 грудня відбулося урочисте відкриття після ремонту залу урочистих подій міського відділу РАЦС. Зал був відремонтований за кошти міського бюджету. Дизайн внутрішнього приміщення виконаний в світлих тонах, в залі зроблено навісну стелю, декоративні колони, подіум для молодят, а також використані різні джерела світла, щоб освітити рівномірно всю площу. Благоустрій території перед РАЦСом триває і до відкриття залу була встановлена кована лавочка примирення, виробництво і установку якої організувала громадська організація «Славянск любимый город».

На урочистому відкритті міський голова Вадим Лях та начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Наталія Коритна символічно перерізали червону стрічку. Подивитися на новий зал прийшли депутати міської ради, керівники громадських організацій, а також Народний депутат України Наталія Веселова.

Міський голова Вадим Лях привітав закохану пару, які першими прибули на розпис в оновлений зал та побажав їм довгого, щасливого сімейного життя. Очільник міста подарував молодятам набір посуду і порцелянових голубів, як символ ніжності і любові.


1133Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua