Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Під патронатом міського голови Вадима Ляха відбувся молодіжний фестиваль «Студентська весна» [24 квітня 2017  11:35]



20 квітня в КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов'янська» пройшов ХХI-й відкритий молодіжний фестиваль «Студентська весна». 

Фестиваль відбувся під патронатом міського голови Вадима Ляха, за підтримки народного депутата України Олега Недави та відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 

У цьому році в ньому взяли участь 8 команд. Студенти Слов'янського хіміко-механічного технікуму, коледжу Національного авіаційного університету, Донбаського державного педагогічного університету, коледжу транспортної інфраструктури, енергобудівного технікуму та учні багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. Кривоноса змагалися за звання переможця фестивалю. 

Всі команди, незважаючи на різний стаж участі в «Студвесні» намагалися викластися «на всі сто». Добре підготовлені команди своїм гумором викликали посмішки та сміх у глядачів, і всі виступи команд проходили під бурхливі оплески залу. 

За результатами фестивалю гран-прі поділили між собою 2 команди: Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури «Плохая компания» та Слов’янського хіміко-механічного технікуму «Избранные». Решта команд отримали почесні грамоти, а також призи від спонсорів: кафе-лаунж-бару «ULTRA», кінотеатру «Сапфір», торгової марки «Джерело радості» . 

А всіх учасників XXІ відкритого молодіжного фестивалю «Студентська весна – 2017» чекав ще один приємний сюрприз від розважального клубу «Міраж» - після закінчення гри всі команди, що брали участь у фестивалі, були запрошені на вечірку в клуб. 

Подяками відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради «За популяризацію молодіжного руху та участь у громадському житті м. Слов’янська» були відзначені: Оксана Ткач– директор творчого об’єднання «СОТ»; Тетяна Костіна – художній керівник творчого об’єднання «СОТ»; Олександр Кашлаков – директор КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська»; Денис Дикий – старший викладач кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету ім. Бориса Грінченка; Дмитро Левіт – доцент кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету ім. Бориса Грінченка. 



973Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua