Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов`янські спортсмени вибороли призові місця на чемпіонаті України з хортингу [22 березня 2018  08:15]

17-18 березня в Києві відбувся чемпіонат України з хортингу (розділ «Поєдинок»). Це були відбіркові змагання на участь у Чемпіонаті Світу з хортингу, який відбудеться 20-23 квітня в Латвії.
У змаганнях взяли участь близько 700 учасників з усієї країни. В складі збірної команди Донецької області виступали 11 слов’янських спортсменів бійцівського клубу «Тріада» (керівник Андрій Безуглий), 8 з яких вибороли призові місця. 

Чемпіонами України стали: Шульга Владислав (18+, до 60 кг), Мальцева Божена (18+, до 70 кг), Кутелія Денис (16-17 років, до 75 кг), Зайцев Іван (14-15 років до 55 кг).
Богович Сергій (18+, до 90 кг), Єрещенко Сергій (14-15 років до +70 кг), Ходарин Григорій (14-15 років до 70 кг) стали срібними призерами чемпіонату, бронза в активі Пучкова Олексія (18+, до 65 кг). 

Четверо слов’янських спортсменів виконали норматив Кандидата у майстри спорту України (Пучков Олексій, Єрещенко Сергій, Ходарин Григорій та Зайцев Іван)
Підводячи підсумок участі у змаганнях керівник БК «Тріада» Андрій Безуглий зазначив: «Це були важкі та виснажливі змагання. Чемпіонат закінчився близько опівночі. Всі хлопці молодці, проявили стійкість, витривалість, терпіння» .

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з вдалим виступом на чемпіонаті України з хортингу та бажаємо подальших перемог! 




996Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua