Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки [16 липня 2018  16:49]



16 липня міський голова Вадим Лях провів засідання постійної комісії Слов'янської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для вирішення питання знезараження води на фільтрувальній станції та стоків на очисних спорудах Слов'янська. Така необхідність виникла у зв'язку з проблемою поставки рідкого хлору. 

На нараді були присутні: заступник міського голови Андрій Секлецов, в.о.генерального директора комунального підприємства “Словміськводоканал” Андрій Кійко та головний інженер Олексій Шурко, начальник відділу з питань цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи Сергій Нікулеско, начальник управління соціального захисту населення Олена Альохіна, начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим, представники правоохоронних органів та КП “Вода Донбасу”. 

Очільник міста розпочинаючи засідання зауважив, що необхідність проведення засідання виникла у зв'язку з проблемою поставки рідкого хлору. Єдиний в Україні виробник рідкого хлору монополіст АТ“Днепразот” повністю зупинив виробництво та поставку рідкого хлору та перейшов в режим простоя, у зв'язку з чим з 1 липня зупинено постачання хлору. Подальше постачання рідкого хлору буде можливе за умови відновлення виробництва АТ “Днепразот”. Така ситуація склалася на всіх підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства України, які використовують для знезараження води та стоків рідкий хлор та гіпохлорид натрію, так як на сьогоднішній день в Україні немає іншого постачальника даного реагенту. 

На фільтрувальній станції та очисних спорудах Слов'янська запасів рідкого хлору залишилось менше ніж на місяць. У разі не вирішення даної проблеми почнуться надзвичайні наслідки.
Щодо виниклої проблеми виступили в.о.генерального директора комунального підприємства “Словміськводоканал” Андрій Кійко та представник КП "Вода Донбасу". 

Керівник КП“Словміськводоканал” Андрій Кійко повідомив, якщо ситуація з постачання рідкого хлору не вирішиться, буде скорочення води. Варто зазначити, що така ситуація склалася не тільки у Слов'янську, а і по всій Україні.


1525Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua