Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат Донецької області з легкоатлетичного кросу пам'яті ЗТУ М. Ковальова [17 жовтня 2018  12:26]



13 жовтня на галявині Слов'янського курорту відбувся Чемпіонат Донецької області з легкоатлетичного кросу пам'яті ЗТУ М. Ковальова. Участь у змаганнях взяли більше 100 учасників з міст та районів області: Слов'янськ, Слов'янський район Бахмут, Покровськ, Покровський район, Мирноград, Краматорськ, Маріуполь, Дружківка, Торецьк. 

На урочистому відкритті змагань були присутні почесні гості: директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, та старший тренер Донецької області з легкої атлетики Тетяна Серорез. 

Спортсмени змагалися на дистанціях від 1 км. до 10 км. та естафетному бігу 4х1 км. 

У загальному заліку на дистанції 1 км. серед дівчат до 16 років з часом 3:24.0 перемогла Туяхова Віолета, другою стала Марченко Анастасія з часом 3:25.0. У бігу на 2 км. серед дівчат до 18 років перемогла Поліна Слищенко з результатом 6:51.0. Серед юніорок на дистанції 4 км перемогла Ольга Дибка з часом 15:13.0. А серед жінок на дистанції 8 км Кіптенко Яна з результатом 31:01.0. 

Серед юнаків до 16 років чемпіоном з 2-кілометрового кросу став Фомін Максим з часом 6:13.0. Кіор Володимир переміг на дистанції 3 км з результатом 10:10.0. Артем Алфімов став чемпіоном на дистанції 10 км серед чоловіків, показавши час – 30:49.0. 

Командний залік:
1 місце - Бахмут (30 очок);
2 місце - Маріуполь – (40 очок);
3 місце - Дружківка – (50 очок). 

Переможців та призерів змагань нагороджено медалями, грамотами та цінними подарунками. 

За результатами чемпіонату буде сформована збірна команда Донецької області, що візьме участь у чемпіонаті України з кросу, який відбудеться наприкінці жовтня в Івано-Франкіфську. 


864Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua