Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Головний спеціаліст міської ради пройшов стажування у Польші [20 листопада 2018  17:12]

Головний спеціаліст міської ради пройшов стажування у Польші

Головний спеціаліст служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Слов'янської міської ради Костянтин Кісельов пройшов стажування в міському уряді Гданська (Польша) з 5 по 9 листопада.

Стажування відбувалось в секторі планів та маркетингу відділу урбаністики та архітектури міського уряду Гданська.

Під час стажування працівник Слов'янської міської ради ознайомився з інформаційною системою відділу та публічною інформацією, що надається відділом на порталі відкритих даних міста Гданська, дослідив адміністративно-територіальний устрій міста, містобудівну документацію, а саме генеральний план (studium - польськ.), детальний план території (plany zagospodarowania przestrzennego – польськ.), особливості використання геопросторових даних у плануванні територій.

Крім того, відбулась ознайомча екскурсія містом щодо новозбудованих об’єктів громадського призначення, інвестиційних проектів, які стосуються ревіталізації територій, створення сучасних громадських просторів та іміджевих проектів, відновлення історичного центру міста, який зазнав руйнації під час Другої Світової Війни.

Також він взяв участь в зустрічі представників уряду міста Гданськ з представниками асоціації інвесторів щодо реконструкції одного з міських парків та ознайомився з досвідом міської адміністрації у вирішенні питань землекористування мешканцями міста. 

Під час стажування вивчав досвід міської адміністрації в організації та проведенні архітектурних конкурсів щодо об`єктів, які мають важливе суспільне значення, впровадженні ідей щодо реконструкції об’єктів архітектури на території міста, плануванні стратегій розвитку та підведення підсумків проведеної роботи.


1000Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua