Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Управління економічного та інвестиційного розвитку за період з 14 січня по 28 січня 2019 року  [29 січня 2019  16:58]

Працівниками відділу розвитку територій та туризму управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради за період з 14 по 28 січня 2019 року:
 
Оброблено інформацію структурних підрозділів Слов’янської міської ради, Слов’янського міського центру зайнятості, Слов’янсько-Лиманського управління ГУ ДФС у Донецькій області, Слов’янського об’єднання управління Пенсійного фонду України Донецької області, підприємств, установ та організацій міста, суб’єктів господарювання і статистичну інформацію про підсумки виконання за 2018 рік «Програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради на 2018 рік». 

Підготовлені проекти рішень на засідання виконкому та сесії міської ради щодо внесення змін до «Програми економічного і соціального розвитку м.Слов’янська на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020-2021 роки». 

Підготовлено звіт про виконання «Програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради на 2018 рік». 

Оновлено інформацію про виконання заходів за 2018 рік по 4-м інвестиційним проектам, які реалізовувались в м. Слов’янськ за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Мінрегіону. 

Здійснено моніторинг виконання цільової Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Слов'янську за 2018 рік. 

Організовані засідання: 

1) Координаційної ради розвитку підприємництва у м. Слов'янську, де розглянуто питання порядку здійснення (нагляду, контролю) в умовах відсутності у 2019 році мораторію на перевірки, постанова НКРЕ щодо скасування нічного тарифу для юридичних осіб. 

2) Регіональної ради розвитку міста Слов'янськ, на якій розглянуті проекти з розвитку інфраструктури м. Слов'янськ на 2019-2021 роки.

Протягом звітного періоду відділом інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин: 

Розміщено на офіційному сайті міської ради, в розділі новини, інформацію щодо продовження урядом України дії програми «теплих» кредитів на 2019 рік, в рамках якої розроблено Проект внесення змін до Програми з відшкодування частини кредиту, залученого на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності міста Слов’янськ на період до 2020 року. 

Щоденно здійснювався моніторинг та аналіз споживання енергоресурсів бюджетними закладами міста. 

Проводиться робота щодо розробки проекту змін до Програми впровадження політики енергозбереження у м. Слов’янську на період до 2020 року. 

Продовжується робота щодо підготовки до участі в конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році. 

Підготовлено перелік проектів з розвитку інфраструктури м. Слов'янськ на 2019-2021 роки. 

Оновлено інформацію щодо реалізації проектів згідно розпорядження голови Донецької облдержадміністрації від 04.06.2016 №548 «Про затвердження Переліку об’єктів і заходів, що будуть здійснюватися за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів Донецької області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження». 

Представник відділу приймав участь у навчальному семінарі "Презентація громади перед інвестором", організованим Донецький Центр розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону. Набуті під час семінару знання дозволять узагальнити свій та чужий досвід та зрозуміти, як правильно вибудовувати комунікацію з потенційними інвесторами.


1352Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua