Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську створено комісію з питань екологічної безпеки! [27 лютого 2019  14:19]

Сучасна епоха – це час бурхливого розвитку науки і техніки та поступового погіршення природного середовища під впливом негативних антропогенних чинників.

Зростаючий антропогенний вплив на навколишнє середовище, його забруднення різними відходами виробництва, поряд з надмірним використання природних ресурсів, стали предметом широкого обговорення.

Тому надзвичайно загострились багато проблем, а серед них одна з головних – проблема взаємозв’язку суспільства і природи, людини і навколишнього середовища. Все це призводить до порушення екологічної рівноваги, що спричиняє появу екологічної кризи, небезпечної для людей і довкілля.

З метою охорони навколишнього природного середовища на території міста, захисту життя і здоров'я населення від негативного впливу, зумовленого забрудненням навколишнього природного середовища, рішенням виконкому від 06.02.2019 № 252 створено Комісію з питань екологічної безпеки на території Слов’янської міської ради.

Засідання комісії з питань екологічної безпеки на території Слов’янської міської ради буде проводитись в міру необхідності організації заходів, пов’язаних із запобіганням виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру, а також можливих прогнозів недопущення наслідків щодо переростання у надзвичайну ситуацію природного характеру та у випадку надзвичайної екологічної ситуації, яка сталася у місті.


887Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua