Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Управління економічного та інвестиційного розвитку за період з 26 лютого по 11 березня 2019 року [13 березня 2019  13:17]

Працівниками відділу розвитку територій та туризму управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради за період з 26 лютого по 11 березня 2019 року:

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.12.2017 № 1100 “Про внесення змін до Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних”, відділом розвитку територій та туризму оновлювалась інформація щодо переліку регуляторних актів та плану роботи Слов'янської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік” на Єдиному порталі відкритих даних.

В рамках виконання заходів з реалізації Стратегії розвитку малого і середнього бізнесу в Україні на період до 2020 року та вивчення концепції соціального підприємництва спеціалістами відділу розвитку територій та туризму успішно пройдено онлайн-курс «Соціальне підприємництво та конкурентоспроможність» за результатами якого отримано відповідні сертифікати.

З метою підготовки узагальненої інформації про стан розвитку підприємництва у місті відділом підготовлений проект рішення Слов'янської міської ради “Звіт про хід виконання у 2018 році “Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Слов’янську на 2017-2018 роки”.

На постійній основі спеціалістами відділу надавалися методичні рекомендації щодо написання бізнес-планів для суб'єктів господарювання міста, які мають бажання прийняти участь у конкурсному відборі проектів на отримання, яких буде надаватись фінансова підтримка.

Підготовлені проекти рішень на засідання виконкому та сесії міської ради щодо внесення змін до «Програми економічного і соціального розвитку м.Слов’янська на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020-2021 роки».

Надано Експертні висновки щодо відповідності проекту «Програми розвитку міського електротранспорту міста Слов'янська на 2019 — 2021 роки» та проекту «Програми виділення фінансової підтримки комунальному підприємству «Слов'янське тролейбусне управління» вимогам Порядку розроблення, фінансування, моніторингу міських цільових програм та звітності про їх виконання, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 31.05.2017 № 9-XXIV-7.

Відділом здійснено узагальнення результатів фінансово-господарської діяльності та проведено аналіз результатів роботи комунальних підприємств Слов’янської міської ради за 2018 рік.

Протягом звітного періоду відділом інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин:

Продовжується робота щодо залучення послуг енергосервісу для будівель бюджетних установ міста. За підтримки потенційного Еско - інвестора здійснюється аналіз використання і споживання теплової енергії. Наступним етапом є попереднє техніко-економічного обґрунтування проектів з енергосервісу та визначення основних інвестиційних показників за кожним об’єктом.

В рамках Договору про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Слов’янською міською радою в місті продовжується реалізація інвестиційного проекту «Впровадження проекту енергозбереження у м. Слов’янськ» на загальну вартість 580,0 тис. євро. В рамках реалізації проекту передбачається проведення капітальних ремонтів будівель амбулаторій №№ 1, 2 та № 4 комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Слов’янська» (заміна вікон, дверей, утеплення будівель, ремонт ліфту, внутрішнє облаштування приміщень) та капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення міста (встановлення 90 залізобетонних опор, 657 вуличних світлодіодних світильників на 26 вулицях міста та встановлення автоматизованої системи управління зовнішнім міським освітленням). Розпочато виконання робіт по будівлі амбулаторій №№ 1, 2. Станом на 11.03.2019 року замінено 96 % вікон.

Для участі у конкурсі в рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI» Український фонд соціальних інвестицій розроблено та надано субпроектну пропозицію по реконструкції гуртожитку.

До МТОТ України надано пропозицію щодо придбання житла для внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України.

Підготовлено інформацію про хід реалізації проектів, які фінансуються за рахунок коштів міжнародних організацій.


1358Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua