Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Управління економічного та інвестиційного розвитку за період з 12 по 27 березня 2019 року  [28 березня 2019  14:36]

Працівниками відділу розвитку територій та туризму управління економічного та інвестиційного розвитку:

В рамках виконання заходів з реалізації Стратегії розвитку малого і середнього бізнесу в Україні на період до 2020 року та вивчення концепції соціального підприємництва, 14 березня 2019 року спеціалісти відділу розвитку територій та туризму взяли участь у Форумі соціальних стартапів, де більш детально познайомилися с соціальним підприємництвом, заслухали виступи соціальних підприємців, серед яких була і мешканка міста Слов’янськ Капиталина Пасікова, яка презентувала свою продукцію та ознайомила всіх присутніх зі своїм бізнесом.

20 березня 2019 року у консалтинговому просторі «Перспектива», на базі Слов’янського міського центру зайнятості відбувся тренінг з основ бізнес - планування, де представники відділу розвитку територій та туризму взяли активну участь. Підприємцям були надані консультації щодо ведення власної справи.

Розпочався моніторинг міської Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Слов’янську на 2019-2020 рік та Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2019-2020 роки. Готується звіт про хід виконання міської та Регіональної програм за 1 квартал 2019 року.

На постійній основі спеціалістами відділу надавалися методичні рекомендації щодо написання бізнес-планів для суб'єктів господарювання міста, які мають бажання прийняти участь у конкурсному відборі проектів на отримання, яких буде надаватись фінансова підтримка.

Підготовлені проекти рішень на засідання виконкому та сесії міської ради щодо внесення змін до «Програми економічного і соціального розвитку м. Слов’янська на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020-2021 роки».

Підготовлена інформація про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради за 2018 рік.

Підготовлена презентація про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради за 2018 рік.

Протягом звітного періоду відділом інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин:

Продовжується робота щодо залучення послуг енергосервісу для будівель бюджетних установ міста. Разом із потенційним Еско - інвестором обстежено 11 будівель бюджетної сфери, це дитячи садочки та школи, котрі мають найбільше споживання енергетичних ресурсів на одиницю площі в порівнянні з іншими установами. Енергосервісна компанія визначає основні інвестиційні показники за кожним об’єктом: обсяг капіталовкладень, річна дохідність, прибуток за строк дії договорів та складає перелік проектів із їхньою диференціацією за показниками доходності та термінами дії енергосервісних договорів. Наступним етапом є прийняти міською радою рішення про закупівлю енергосервісу та затвердження базових рівнів споживання паливно-енергетичних ресурсів шляхом прийняття у встановленому порядку відповідних актів.

В рамках Договору про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Слов’янською міською радою в місті продовжується реалізація інвестиційного проекту «Впровадження проекту енергозбереження у м. Слов’янськ». Разом із консультантами IC Consulenten проведено засідання групи впровадження проекту, основними питаннями якого були стан виконання робіт по субпроекту капітальних ремонтів будівель амбулаторій №№ 1, 2 та № 4 комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Слов’янська» та початок робіт по субпроекту «Капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення міста».

Продовжується робота щодо підготовки до участі в Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися в рамках 3 пулу за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.

В рамках наданих до МТОТ України пропозицій щодо придбання житла для внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, проведено засідання робочої групи.


1335Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua