Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фінальний день чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді [11 квітня 2019  15:08]



10 квітня на доріжках розважального центру «TALER» відбувся фінальний день чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.
Завершили змагання сім команд факультетів Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», які були переможцями відбіркових ігор восени 2018 року, а саме: фізико-математичний, філологічний, педагогічний факультети, факультет фізичного виховання, спеціальної освіти, факультет ПТПО та факультет психології, економіки та управління. 

За результатами ігор звання «ПЕРЕМОЖЕЦЬ» отримала команда факультету фізичного виховання (1064 очка), на другому місці команда філологічного факультету (952 очка) і третє місце посіла команда педагогічного факультету (938 очок). 

Кращим гравцем дня став студент філологічного факультету Ковальов Роман (263 очка). 

Призери чемпіонату отримали заслужені медалі, команда-переможець відзначена кубком, а всі її учасники сувенірними чашками із символікою чемпіонату, рюкзаками та блокнотами від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проходив щосереди з жовтня 2018 по квітень 2019 навчального року за ініціативи розважального центру «TALER» та при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Боулінг є одним з не олімпійських видів спорту офіційно визнаним в Єдиній спортивній класифікації Міністерством молоді та спорту України. Найбільшу зацікавленість до нового для нашого міста виду змагань проявили студенти та викладачі вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, але не менш зацікавленою була і учнівська молодь загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. 

Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді став уже традиційним, тож чекаємо нових учасників у наступному 2019-2020 навчальному році. 


862Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua