Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фінал чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді  [26 квітня 2019  10:45]



24 квітня в розважальному центрі «TALER» відбувся останній фінал чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді (група вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.).
Фінал видався цікавим і напруженим: команди навчальних закладів показали набагато кращі результати ніж у відбіркових іграх. Учасники змагалися до останнього в запеклій боротьбі за перемогу. 

За результатами ігор звання «ПЕРЕМОЖЕЦЬ» отримала команда Слов'янського коледжу Луганського національного аграрного університету (1094 очка), на другому місці команда Слов'янського коледжу транспортної інфраструктури (1065 очка) і третє місце посіла команда Слов'янського коледжу Національного авіаційного університету (1046 очка). 

Кращим гравцем турніру став викладач фізичного виховання Слов'янського коледжу Луганського національного аграрного університету Олексій Журавльов (313 очок). 

Призери чемпіонату отримали заслужені медалі, команда-переможець відзначена кубком, а всі її учасники сувенірними чашками із символікою чемпіонату, спортивними сумками для взуття та блокнотами, кращий гравець отримав грамоту та подарунок від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Вітаємо призерів та бажаємо всім учасникам нових перемог у наступному навчальному році на ІІІ чемпіонаті м. Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді
Загалом участь у чемпіонаті Слов’янська з боулінгу у 2018-2019 навчальному році взяли 435 учнів та студентів Слов'янська – це 165 студентів ДВНЗ ДДПУ, 125 студентів ВУЗів І-ІІ р.а., 35 учнів закладів професійної освіти та 110 учнів ЗОШ. 

Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді став уже традиційним, тож чекаємо нових учасників у наступному 2019-2020 навчальному році.

Чемпіонат міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «TALER» при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Боулінг є одним з не олімпійських видів спорту офіційно визнаним в Єдиній спортивній класифікації Міністерством молоді та спорту України. Найбільшу зацікавленість до нового для нашого міста виду змагань проявили студенти та викладачі вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, не менш зацікавленою була учнівська молодь загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.



1841Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua