Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Молода людина року [03 липня 2019  11:20]



27 червня 2019 року в м.Слов'янськ відбулась церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Молода людина року», присвяченого Дню молоді, метою якого є відзначення та підтримка найбільш активних молодих людей за вагомий внесок у культурне, соціальне, студентське життя суспільства, стимулювання позитивних змін у молодіжному середовищі. 

Під час урочистого відкриття святкового заходу з вітальними словами до присутніх звернувся голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Куць: «Завжди приємно відвідувати такі заходи, адже, не зважаючи на те, що у нас досі триває війна, Донецькій області є чим пишатися, і насамперед це наша молодь. Кожен з вас унікальний, і кожен робить надзвичайно важливу справу. Ви маєте пам’ятати, що саме вам будувати країну, на вас лежить велика відповідальність за тих людей, які живуть в Україні. У ваших руках майбутнє України. Ви молоді та успішні, тому прагніть перемог і здобувайте їх». 

Переможцями та лауреатами обласного конкурсу «Молода людина року» серед слов'янців стали:
- Ліхота Олександр Валерійович – депутат Слов’янської міської ради у номінації «Молодий політик року» ;
- Ніколаєнко Дар’я Олегівна – виконуюча обов’язки заступника голови громадської організації «Платформа ініціатив Теплиця» у номінації «Молодіжний лідер року»;
- Мотузко Владислав Вадимович – координатор волонтерського проекту громадської організації «Платформа ініціатив Теплиця» - «Навички до життя» у номінації «Молодий волонтер року».
Лауреатами конкурсу у своїх номінаціях стали Стьопкін Андрій Вікторович – «Молодий вчений року»; Берізка Софія Вікторівна – «Молодіжний лідер року»; Сердюк Анастасія Станіславівна та Павленко Інна Сергіївна – «Молодий підприємець року». 

Усі учасники отримали дипломи переможців та лауреатів обласного конкурсу «Молода людина року» та цінні подарунки від управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації. 


1091Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua