Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Данська Рада у справах біженців шукає бізнес партнерів з Донецької та Луганської областей [12 вересня 2019  14:46]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради повідомляє про розробку нової грантової програми Данською Радою у справах Біженців (DRC). 

Взяти участь в ній мають можливість приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства місцевих органів влади. 

Умови програми : 

  •  соінвестіція з боку бізнес-партнера в розмірі до 50% від загальної вартості проекту, у фінансовій або нефінансової формі. 
  •  кінцевим результатом проекту має бути підвищення доходів місцевого населення в Донецькій і / або Луганській області, в тому числі за рахунок їх прямого залучення в виробничо-збутові ланцюжки. 
  •  ідея проекту повинна припускати розширення бізнес-діяльності партнера, а також залучення місцевого уразливого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб і осіб, які постраждали від конфлікту, як однієї зі складових частин даного бізнес-проекту. (Створення нових офіційних робочих місць не є обов'язковою умовою участі в програмі). 
  •  результати проекту повинні мати довгостроковий ефект і тривати без додаткової підтримки після формального закінчення партнерства.

Зацікавлені у співпраці з DRC можуть подати заявку за посиланням

Строк подачі заявок до 30 жовтня 2019 року.


829Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua