Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні [20 лютого 2020  14:39]

20 лютого біля будівлі міського відділу СБУ відбулось покладання квітів до пам'ятної дошки Герою України (посмертно) Володимиру Рибаку. В заході взяли участь: керівництво міста, військовослужбовці, працівники міської ради , Донецької обласної адміністрації, громадськість. 

Начальник відділу з питань внутрішньої політики Дмитро Кравченко нагадав про трагічні події Революції гідності, мужність та героїчний вчинок громадян під час боротьби за свої права і демократичний європейський вибір. 

З промовою до всіх присутніх звернувся заступник міського голови Юрій Підлісний. Також виступили: учасник подій Революції Гідності Мартірос Григорян, голова Слов'янського міського об'єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка Ольга Краснощок та координатор Громадської організації “Сильні громади” Деніс Бігунов. 

Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів Андрія Ременюка, Миколу Колосовського, Романа Напрягло, Олега Бойцова, Сергія Майбороду та всіх, хто поклав своє життя в боротьбі за свободу та незалежність нашої країни. 

Завершився захід виконанням Державного Гімну України та покладанням квітів до пам'ятної дошки Герою України (посмертно) Володимиру Рибаку та портретів загиблих воїнів.


1055Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua