Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація управління житлово-комунального господарства про виконані роботи за період 10-21.02.2020р. [21 лютого 2020  08:56]

З метою забезпечення створення комфортних умов життєдіяльності населення Комунальним підприємством КП «Наружное освещение» виконані роботи з відновлення зовнішнього освітлення по вул. Л.Кумача та вул. Солоділова. 

З метою належного утримання та забезпечення пропускної спроможності Комунальним підприємством КП «Водопонижение» виконані роботи з очистки зливової каналізації та дощоприймальних колодязів в кількості понад 120 від снігу та льоду по вул.Батюка, вул.Центральна, вул.Вокзальна, вул.Василівська, вул.Свободи. 

Комунальним підприємством КП «Благоустрій» виконані роботи з прибирання центральних вулиць міста, у т.ч. вул.Центральна, вул.Василівська, вул.Банківська, вул.Лозановича, вул.Вокзальна. На території міста виконуються роботи з обрізання гілок дерев. 

Згідно оформлених дозвільних документів видалені аварійні дерева КП «Благоустрій» по вул.Сумська, вул.Олекси Тихого, вул.Краматорська, вул.Данилевського, вул.Торська, вул.Ком’яхова, пл.Соборна, вул.Університетська, вул.Миколи Богуна, вул.Волзська. 

З метою підвищення безпеки дорожнього руху КП «Благоустрій» проведено заходи з ліквідування ямковості на проїжджій частині вул.Данилевського. Також проведено роботи з ямкового ремонту холодним асфальтом по вул.Свободи, вул.Олекси Тихого, вул.Сучасна, вул.Світлодарська, вул.Торська.


753Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua