Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Шановні отримувачі державних соціальних допомог! [25 березня 2020  10:58]

Повідомляємо, що на виконання вимог Порядку призначення і виплати державної допомоги сім'ям з дітьми, затвердженого ПКМУ від 27.12.2001 №1751 та з метою здійснення заходів на виконання вимог ПКМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», відділом з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб спільно з Управлінням соціального захисту населення розроблено алгоритм взаємодії в частині оформлення довідки про реєстрацію місця проживання фізичних осіб.

Особам, які звертаються до УСЗН за призначенням та виплатою державної допомоги не потрібно попередньо звертатися за довідкою про реєстрацію місця проживання до відділу з ведення реєстраційного обліку місця проживання.
Заява на оформлення довідки буде подаватися разом з документами на оформлення допомоги в УСЗН. Подальші дії щодо оформлення довідки будуть здійснюватися працівники міської ради без присутності особи, якій призначається державна допомога.

Пам'ятайте! Карантин це не канікули і не відпустка, а соціальна самоізоляція та уникнення контактів – це найефективніший спосіб ліквідації і нерозповсюдження будь-якої епідемії!

Будьте соціально відповідальними, бережіть себе, один одного і будьте всі здорові!


923Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua