Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Перший чемпіонат Донецької області із оцінювання загальної фізичної підготовки у форматі «ВІДЕО» [04 червня 2020  09:42]

З 2 по 22 травня за ініціативи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації було проведено перший чемпіонат Донецької області із оцінювання загальної фізичної підготовки серед юнаків і дівчат ДЮСШ 2011, 2012 років народження у форматі «ВІДЕО». 

Змагання складалися з трьох етапів: перший відбірковий – це тестування спортсменів у кожному відділенні з видів спорту в дитячо-юнацьких спортивних школах, другий відбірковий – визначення переможців у ДЮСШ, третій фінальний – виявлення кращих серед учасників обласного конкурсу. 

Усього до заходу долучилися 106 дітей – представники 32 спортивних шкіл Донецької області. Учасники демонстрували виконання комплексу вправ у домашніх умовах: згинання та розгинання рук в упорі лежачи на підлозі, піднімання тулуба з положення лежачи, повне присідання (разів за 1 хвилину). 

До участі у цих змаганнях долучились вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Слов’янськ. 

За результатами оцінювання обласною комісією визначені переможці та призери конкурсу. Перше загальнокомандне місце вибороли слов’янські юнаки і дівчата – учні КЗ «ДЮСШ м. Слов’янська» (директор Рипунов М.О.) з результатом – 496 балів. 

До команди увійшли: Діброва Анастасія, Іванова Віра, Удовенко Ярослав (відділення спортивної гімнастики), Русев Степан (відділення боротьби греко-римської).
Слід також зазначити, що за підсумками особистої першості наші спортсмени також здобули призові місця: 2 місце серед дівчат 2012 р.н. – Іванова Віра – 130 балів (тренер - Архангельська Анна), 3 місце серед дівчат 2011 р.н. – Діброва Анастасія – 116 балів (тренер - Юлдашева Ірина), 3 місце серед юнаків 2012 р.н. - Русев Степан – 143 бали (тренер – Агамір’ян Віктор).
Вітаємо переможців, та бажаємо нових досягнень! 


985Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua