Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вітаємо із Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища і Днем еколога! [05 червня 2020  11:01]

5 червня - особливе свято у всьому світі! Він нагадує нам про борг дбайливого ставлення до природи і об'єднує всіх нас незалежно від політичних поглядів і релігійних вірувань в прагненні поліпшити той світ, в якому ми живемо.

Роблячи крок вперед в розвиток промисловості, ми повинні зробити втричі швидше і більше кроків, щоб забезпечити захист повітря, надр, водних басейнів від шкідливих викидів і скидів.

Майбутнє нашого міста залежить від нас з вами, і кожен повинен докласти свої сили для того, щоб наш Слов’янськ був зеленим і квітучим, щоб наші діти жили на чистій і гарній землі.

Вітаємо працівників Державної екологічної інспекції у Донецькій області, Департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА, фахівців Сіверсько-Донецького БУВР, екологів підприємств та усі організації, які займаються щоденно природоохоронною діяльністю.

Нехай цей день принесе вам відмінний настрій, оптимізм і сили для добрих справ! Міцного здоров'я, звершення всіх задуманих планів і простого людського щастя!

Нехай завжди буде гармонія між людьми і природою!


847Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua