Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
20 червня — Всесвітній день біженців [19 червня 2020  15:45]


Кожен рік 20 червня світова спільнота відзначає Всесвітній день біженців, затверджений Генеральною Асамблеєю ООН в 2000 році. Джерелом проблем є війни і ненависть, а не люди, котрі рятуються від них втечею. Кожну хвилину на всій планеті люди залишають рідні місця через бойові дій, переслідування або страху за своє життя. Біженці і вимушені переселенці не можуть повертатися додому. 80% всіх біженців в світі - це жінки і діти і Україна - не виняток. У цей день ми віддаємо належне силі волі мільйонів матерів і дружин, які прагнуть зберегти свої сім'ї в найважчих умовах.

На жаль, в нашій країні з 2014 року це слово набуло реальний сенс і стало звучати все частіше. Тим самим віддаючи болем в душі кожного з нас.

У Слов'янську зареєстровано 41 290 переселенців. Близько 12 тисяч з них постійно живуть в нашому місті, працюють на його благо. Я вдячний тим, хто, втративши рідну домівку, зробив своїм будинком Слов'янськ. Наші переселенці- це люди, які працюють в комунальних і приватних підприємствах, органах місцевого самоврядування та державних структурах. Дякую їм від щирого серця. 

В цей день, хочу побажати всім біженцям міцного здоров'я, терпіння і найголовніше - мирного неба над головою. 

З повагою, міський голова                                                                                             Вадим Лях


1136Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua