Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Колишня ЗОШ №14, нові тролейбуси та День міста — питання з прес-конференції міського голови [11 серпня 2020  15:00]

На День міста у Слов’янську планують провести феєрверк та запросити зірку естради. Про це міський голова Вадим Лях розповів на щотижневій прес-конференції, яка відбулася 11 серпня.
За планами, свято розподілять на декілька локацій. Головні з них будуть у парку “Шовковичний” та на центральній площі. У парку планують провести вже традиційний “Фестиваль їжі”, організувати виставки-продажі товарів. Тут буде задіяна мала сцена, та встановлені атракціони. 

На Соборній площі відбудеться концерт та святковий феєрверк. За словами Вадима Ляха, така розгалуженість допоможе виконати карантинні обмеження щодо соціального дистанціювання.
Крім цього, були підняті питання стосовно будівлі колишньої ЗОШ №14 та відновлення тролейбусного маршруту №5. 

“Ми перевіримо, чи дійсно було потрібно списувати будівлю з балансу. Скоріше за все, споруду збиралися розібрати, а земельну ділянку біля Словкурорту — продати. Але через зміни у законодавстві це стало неможливим, і об’єкт просто зависнув у повітрі”, - говорить міський голова. 

Нагадаємо, що ЗОШ №14 була визнана аварійною у 2009 році. Спочатку тут збиралися проводити ремонт. Але потім будівлю навіть списали з балансу. 

За словами очільника міста, після перевірки наступним кроком може стати відміна колишнього рішення. Якщо це відбудеться, споруду будуть ремонтувати і в подальшому використовувати для соціальних потреб. У тому числі — для потреб людей з інвалідністю. 

Стосовно відновлення тролейбусного маршруту до мкр-ну Хімік, роботи ведуться гарними темпами. 

“Якщо не вийде технічних затримок, до Дня міста Слов’янськ отримає два нових брендованих тролейбуси. Домовленість із заводом вже є. Це буде гарний подарунок на 375-й День народження”, - говорить міський голова. 


690Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua