Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську на самоізоляції знаходяться 129 осіб [11 серпня 2020  15:18]

Сім лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 виявлено у Слов’янську на минулому тижні. Троє з них — діти. Така інформація була надана 11 серпня під час онлайн прес-конференції міського голови Вадима Ляха. 

Коефіцієнт виявлення випадків інфікування складає 6,3 на 100 тис. населення. Цей показник більший, ніж у середньому по області. Але він відповідає нормативам, що надає МОЗ для послаблення протиепідемічних заходів (11 на 100 тис. населення). 

Зауважимо, що на 11 серпня у місті були зареєстровані 468 хворих на коронавірусну інфекцію, в тому числі 24 дитини. 434 з них (19 дітей) вже одужали. 11 госпіталізовані у лікарні Бахмуту на Костянтинівки. Три випадки, на жаль, закінчилися летально. 

Спалах хвороби у Слов’янському психо-неврологічному інтернаті вдалося подолати. З 234-х підопічних та 64-х співробітників закладу всі одужали. На сьогодні у закладі проводять комплекс остаточних санітарно-епідеміологічних заходів. 

Крім того, наразі 129 мешканців міста перебувають на самоізоляції. 34 з них — інфіковані, 81— контактні особи. Ще 14 належать до таких, що прибули з-за кордону.
22 людини мають діагноз “пневмонія”. Всі вони обстежені методом ПЛР. 

Зазначимо, що всього за останній тиждень у Слов’янську проведено 241 забор біологічного матеріалу для дослідження методом ПЛР. Показник обстеження складає 217,6 на 100 тис. населення.


852Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua