Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Боротьба з амброзією регламентована Правилами благоустрою [11 серпня 2020  15:54]

На суб’єктів господарювання покладається утримання прилеглої території на відстані 20 м від межі земельної ділянки, що надана у власність або користування. У поняття “утримання” входить, в тому числі, й покос трави та роботи із знищення карантинної рослини амброзія полинолиста. 

Такі норми затверджені Типовими правилами благоустрою території населеного пункту (пункт 1, розділ VIІ) та діють у Слов’янську. 

З метою утримання зелених зон загального призначення у місті створено комунальне підприємство «Благоустрій». Але свої території заклади та установи, а також окремі громадяни повинні прибирати самі. Іноді буває важко розібратися, якщо справа стосується місця, де розташовані декілька об’єктів. 

Яскравим прикладом такої території є зона, прилегла до ЗОШ №15. Біля неї розташовані гуртожиток ПАТ «Словважмаш» (вул. Торгова, 4), ЖБК «Автомобіліст-2» (вул. Свободи, 16), житловий будинок на вул. Торговій, 6, управителем якого є ТОВ «Синергія – БТ», ТП “Трансформаторна підстанція” Слов’янського РЕМ. 

Як саме вони дотримуються правил благоустрію, перевірить комісія. В управлінні житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради повідомляють, що зону своєї відповідальності КП “Благоустрій” приведе до належного санітарного стану до кінця поточного тижня. 



814Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua