Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
За період епідемії у Слов’янську від коронавірусу померло шестеро людей  [15 вересня 2020  11:34]

Шістдесят три лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 зафіксовано у Слов’янську на минулому тижні. Коефіцієнт виявлення складає 14,3%. Про це на прес-конференції 15 вересня повідомила начальник відділу охорони здоров’я Олена Джим. 

Усього в Слов’янську з моменту введення карантину зафіксовано 647 лабораторно підтверджених випадки коронавірусної інфекції. 38 з тих, хто захворів — діти. 

Більшість інфікованих (538) вже вилікувалася, серед них — 28 дітей. Наразі у лікарні Костянтинівки, Мирнограду, Торецьку та Бахмуту госпіталізовані 28 пацієнтів. Шість випадків, на жаль, закінчилися летально. Серед тих, хто помер — 64-річна лікарка. 

Додамо, що наразі на самоізоляції перебувають 497 містян. Крім інфікованих, у це число входять ті, хто контактував із хворими, прибув із-за кордону та члени їхніх родин. 

Також за останній тиждень проведено 442 забори біологічного матеріалу для обстеження методом ПЛР. 

Крім того, станом на сьогодні 38 мешканців міста проходять лікування з приводу пневмонії. Сімнадцять з них знаходяться у стаціонарі лікарень, інші лікуються амбулаторно. Всі вони обстежені методом ПЛР. Зазначимо, що всього за період карантину діагноз “пневмонія” було поставлено 218-ти мешканцям міста. 

Звертаємо увагу, що за період карантину на реалізацію протиепідемічних заходів із місцевого бюджету було виділено 7649,2 тис. грн. З цієї суми вже використано 6066,5 тис. Крім цього, Слов’янськ отримав спонсорської допомоги у вигляді засобів індивідуального захисту та дезинфекції, медапаратури та ШВЛ на 3768,6 тис. гривень.


829Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua