Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відкрився “Прозорий офіс” [01 жовтня 2020  16:04]

Сьогодні, 1 жовтня, відбулось відкриття “Прозорого офісу”, в якому розмістилося управління соціального захисту населення. “Прозорий офіс” — це сучасна п'ятиповерхова будівля, розташована у центрі міста на вул. Василівській,11. Вона була придбана міською радою у 2017 році за 3.5 млн. грн. Спеціално під проект створення таких установ. У листопаді 2018 року було розпочато ремонтні роботи. Вони обійшлися у 15,9 млн. грн. П'ять млн. з цієї суми вніс місцевий бюджет. Крім цього, біля 10 млн. надав USAID на облаштування офісу меблями та технікою. Також за свої кошти міська рада провела благоустрій території і ремонт дороги на вул. Ярмарковій. 

Наразі на Донеччині є вже три такі офіси. Крім Слов'янська вони працюють у Дружківці та Мирограді. Офіс у Бахмуті ще не відкрито. 

Міський голова Вадим Лях, заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Юлія Костюніна тв керівник департаменту соціального захисту Олена Токарева у супроводі начальника Слов'янського управління соціального захисту населення Олени Альохіної оглянули відремонтовану будівля з комфортними, світлими, зручно облаштованими приміщеннями. Зазначимо, що що обслуговування відвідувачів відбувається на першому поверсі . Він облаштован за принципом фронт-офісу. Тут ведуть прийом 18 спеціалістів та 2 консультанти. Діє електрона черга. Записатися на прийом можна як день у день, так і на майбутню дату. 

Управління надає близько 170 соціальних послуг, на обліку перебуває 102 тисячі мешканців Слов'янська та майже 41 тисяча тимчасово переміщених осіб. 

Отже відтепер управління соціального захисту населення розташоване за адресою: вул. Василівська,11.


1816Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua