Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську вже працює оновлений міст [22 жовтня 2021  15:51]

Відсьогодні, 22 жовтня, з 6:00, відновлено рух транспорту по мосту через річку Казенний Торець на вул. Свободи. Реконструкція, що тривала 3,5 місяці у рамках президентської програми “Велике будівництво”, завершена. На капітальний ремонт 89-метрової транспортної артерії було витрачено майже 47 млн грн. 

Вранці роботу мосту проінспектували керівництво Донецької облдержадміністрації на чолі з її головою Павлом Кириленком та керівник міської ВЦА Вадим Лях. 

“Цей міст у березні зазнав часткових руйнувань. І хоча він перебував на балансі міста, ми в Донецькій ОДА взяли на себе відповідальність полагодити його, адже на той час у Слов'янську було фактичне безвладдя: місцеві депутати ділили портфелі, нехтуючи реальними потребами людей. І ця важлива для міста транспортна артерія могла б так і залишитися у статусі аварійної, а слов'янці змушені були б невідомо скільки використовувати незручний і довгий об'їзний маршрут”, розказав керівник обласної ВЦА Павло Кириленко. 

Вадим Лях, у свою чергу, подякував очільнику області за “швидке вольове рішення. Яке запустило процес реконструкції”. “Павло Кириленко прийшов на допомогу, коли Слов'янськ через відсутність бюджету і політичні чвари не міг сам впоратися з проблемою”, - сказав він. 

“Роботи ще триватимуть якийсь час - установка освітлювальних приладів, тролейбусних опор та інші, в основному, електричні налаштування. 

Але міст у нас вже діє. І який міст! Не маю сумнівів, що він буде радувати своїм виглядом і функціональністю містян і гостей Слов'янська”, - підвів підсумок Вадим Лях. 

Додамо, що на наступний рік Слов’янськ подав фінансовим донорам проєкти на капітальний ремонт ще двох мостів.


738Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua