Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську буде створено алею Слави [23 березня 2023  11:05]

Нове місце поховання для загиблих українських воїнів вирішено відвести на бульварі Героїв Крут. Зараз тут ведуться роботи з благоустрою території. 

Про це повідомив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

За його словами, попередньо було розглянуто декілька варіантів - у тому числі, меморіал «Пам'ять поколінь» на Старому міському цвинтарі. Але лише бульвар відповідав усім вимогам законодавства та санітарним нормам (300 м від житлової забудови).

«В алеї Слави на бульварі Героїв Крут бачу зв'язок поколінь та глибокий зміст. Відкриватиме її пам'ятник Воїнам, які віддали життя за Україну. Створимо його з такого ж сплаву, як скульптура Маленького Принца в опорній школі. За кілька років матеріал зарекомендував себе на оцінку «відмінно», - зазначив очільник Слов’янської громади.

На сьогоднішній день є кілька проєктів майбутнього монумента. До конкурсу ескізів можуть долучитись усі бажаючі. Прийом робіт триватиме до 3 квітня. Надсилайте їх на електронну пошту info@slavrada.gov.ua

Переможець буде визначений за підсумками електронного голосування. Підтримати той чи інший проєкт можна буде на електронній платформі, розміщеній на офіційному сайті адміністрації, та офіційному телеграм-каналі Слов'янської ВА.


457Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua