Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ відвідала заступник генерального секретаря ООН Валері Амос [23 серпня 2014  14:09]

   

23 серпня Слов’янськ відвідала заступник генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Валері Амос. Разом з нею приїхали представники Агентства ООН з питань біженців і привезли 20 тонн гуманітарної допомоги для переселенців з Горлівки, Донецька, Ясинуватої. 

У Слов’янську Валері Амос зустрілася з представниками Донецької облдержадміністрації і Слов’янської міської ради, Слов’янської райдержадміністрації та відвідала Семенівку. 

В зустрічі, що відбулася в Слов'янській міській раді, взяли участь заступник губернатора Донецької області Тамара Лук’янчук, заступники Слов’янського міського голови Дмитро Сиваш і Віктор Воропаєв, т.в.о. голови райдержадміністрації Андрій Крищенко та керівники відділів і управлінь соціальної сфери облдержадміністрації і міськради. 

Валері Амос відмітила, що ООН дуже занепокоєна тим, як погіршується ситуація в Україні і прагне надати підтримку власним ініціативам Уряду, допомогти у пошуку політичних рішень і в гуманітарній роботі. 

Заступник генерального секретаря ООН подякувала місцевій владі за відновлення в короткий термін доступу до основних послуг. Вона підкреслила, що сподівається: досвід відновлення Слов’янська буде реалізовано і в інших звільнених містах Донбасу.


1598Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua