Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську побувала місія ОБСЕ  [19 вересня 2014  13:05]

18 вересня Слов'янськ відвідали представники працюючих в Україні посольств - Бельгії, Японії, США, Німеччини, Норвегії, інших іноземних держав і міжнародних організацій.

Про це повідомила прес-служба Донецької обласної державної адміністрації. 

Зокрема, дипломати побували в селищі Семенівка, де на прикладі обласної психлікарні, дитсадка і приватних домоволодінь оцінили масштаби руйнувань від недавніх військових дій.

Безпосередньо в Слов'янську представники посольств зустрілися з парафіянами церкви «Добра вість», яка надає допомогу у відновленні зруйнованого житла, застосовуючи нові технології. Члени релігійної організації презентували дипломатам проект з оперативного та бюджетному відновленню будинків.

В рамках візиту в Слов'янськ члени іноземної делегації зустрілися з керівництвом міста та області. Говорили про хід відновлення міста і можливості надання допомоги з боку провідних країн світу.
Заступник голови облдержадміністрації Тамара Лук'янчук представила гостям проект з відновлення Слов'янська.

Дипломати побачили, яким місто було відразу після звільнення, яким став зараз, і яким регіональна влада бачить його в найближчому майбутньому.

Віце-губернатор підкреслила, що для регіональної влади дуже важлива допомога іноземних держав у відновленні Донбасу, адже важливо не просто відремонтувати постраждалі об'єкти, а зробити це за сучасними технологіями. Саме тому для Донеччини важливий досвід і важлива підтримка провідних країн.

Крім того, заступник голови області обговорила з дипломатами поточну ситуацію в регіоні.

- Для нас дуже важливий мир. Від світу в Донбасі залежить мир в Європі і економічне процвітання європейських країн, - сказала Тамара Лук'янчук, звертаючись до дипломатів.

Представники посольств також побували в Святогорську. Там вони відвідали дитячий оздоровчий центр «Ястребок», де проживають переселенці із зони бойових дій.

Дипломати запевнили керівництво регіону, що їхні країни не залишать без уваги проблеми, пов'язані з поновленням нормального життя на Донеччині.


968Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua