Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Почесні грамоти, квіти та привітання – бібліотекарі відсвяткували професійне свято  [01 жовтня 2014  15:43]

                       

30 вересня у Слов'янській центральній міській бібліотеці пройшов урочистий захід, приурочений Всеукраїнському дню бібліотек. Святкування цієї дати співпало з ювілеєм міської центральної дитячої бібліотеки, яка в цей день відзначила своє 80-річчя від дня заснування.

В читальному залі зібралися колеги і друзі, читачі та партнери бібліотеки, люди різного віку, інтересів і професій, але об'єднані любов'ю до книг.

Привітати працівників бібліотек прийшли заступник міського голови Віктор Воропаєв, в. о. начальника відділу культури Оксана Гусейнова, голова спілки краєзнавців Донеччини, доцент Донбаського державного педагогічного університету Валерій Романко, студенти Слов'янського коледжу транспортної інфраструктури, джаз-ансамбль «Імпровіз» під керівництвом Наталі Рамазанової та ін.

Який же ювілей без нагород та подарунків? Їх було багато в це свято. Від імені секретаря міської ради Павла Придворова Почесними грамотами Слов'янської міської ради були нагороджені колектив центральної міської бібліотеки, в особі її директора Лариси Мамедової та директор дитячої бібліотеки Людмила Божко. Співробітники бібліотеки були нагороджені грамотами відділу культури та подякою від спілки краєзнавців.

Вручаючи нагороди та корзини з квітами Віктор Воропаєв тепло привітав присутніх: - «Шановні друзі! Ваш труд дарує нам, шанувальникам книги, радість спілкування та доступність до зібрання інтелектуальних і культурних цінностей людства. Спасибі вам за відданість обраній професії! Бажаю вам міцного здоров'я, творчих успіхів, реалізації намічених планів, благополуччя та щирої поваги з боку читачів».

Представники благодійного фонду «Дорога життя» презентували для бібліотеки багатофункціональний фліпчарт, вихованці художнього колективу «Акварель»- танцювальне вітання, а співробітниці ЦБС Тетяна Ремпель та Катерина Гончар привітали колег фольклорною імпровізацією з нечуєвскими героїнями - бабами Параскою та Палашкою.

З щирими ювілейними побажаннями та добрими жартами час у храмі знань пролетів непомітно.


1214Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua